Full Service

Hvis du har brug for programmering af dit spørgeskema, hjælper vi dig på plads med dette, gennemfører dataindsamlingen i vores online survey-system og leverer resultaterne til dig i den form, der passer dig bedst.

Sample only

Hvis du selv kan lave undersøgelsen, kan vi hjælpe dig med deltagerne. Det kalder vi 'Sample Only' - vi leverer kun deltagerne.

Om Userneeds

Userneeds er din online dataleverandør i Norden.

Vi har paneler i de fire nordiske lande, samt i Irland, og vi hjælper dig med markedskendskab og undersøgelser i specifikke målgrupper.

Hos Userneeds beskæftiger vi os kun med online spørgeskemaundersøgelser. Vi er branchens mest erfarne og professionelle virksomhed, når det drejer sig om undersøgelser på nettet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for indsigt i dine målgrupper eller dit forretningsområde. Vi gør spørgsmål til svar.

Læs mere om Userneeds

 

Gazelle tre år i træk

Userneeds blev i 2009 - 2011 kåret som Gazellevirksomhed. Med en vækst på 223% over 4 år blev Userneeds nr. 266 i Børsens landsdækkende kåring i 2011.

Userneeds medlem af ESOMAR

Userneeds er officielt medlem af ESOMAR. ESOMAR er analyseinstitutternes verdensomspændende organisation til højnelse af standarder, metoder og etik.